Dönem I-II-III Öğrencilere Duyuru!

Dönem I-II-III Öğrencilerine Duyuru!

Üniversitemiz senatosunun Tıp Fakültesi için almış olduğu hibrit eğitim kararı, Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu önerileri ve siz değerli öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda; 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında çevrimiçi (online) olarak anlatılmış ancak pratik uygulaması yapılmamış pratik uygulamalı dersler katılmak isteyen öğrencilerimiz için ekteki program dahilinde pandemi koşullarının seyrine göre pandemi tedbirleri alınarak (maske, mesafe, hijyen, HES kodu kontrolü vb.) seyretilmiş öğrenci grupları halinde yüz yüze anlatılacaktır. Öğrencilerimize önem ile duyurulur.

Ayrıca 26 Nisan 2021 tarihinden itibaren pandemi koşullarının seyrine göre ve  pandemi tedbirleri alınarak (maske, mesafe, hijyen, HES kodu kontrolü, seyreltilmiş sınıflar, vb.) tüm teorik sınavlar yüz yüze, pratik sınavlar ise çevrimiçi (online) yapılacaktır.

1. Sınıf Pratik Dersler

1. Sınıf Pratik Ders Grupları İsim Listesi