ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Sevgili Öğrenciler,

Fakültemiz 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için hibrit eğitim yapılacağı daha önce sayın rektörümüz tarafından üniversitemiz web sayfasında sizlere duyurulmuştu. Bu duyurudan sonra fakültemizin tüm sınıfları için yüz yüze eğitim modeline göre bir yıllık olarak hazırlanmış eğitim rehberimiz fakültemiz web sayfasında yayınlandı. Ancak özellikle birinci sınıfa yeni başlayacak öğrencilerimiz ve onların velileri tarafından bazı yanlış anlaşılmalar olduğu bizlere ulaşan geri bildirimlerden anlaşıldığı için bu duyuruyu yapma zorunluluğu hissettik.

Eğitim rehberi, fakültemizin tüm sınıfları için bir yıllık olarak, yüz yüze eğitim modeline göre her yıl eğitim ve öğretim başlamadan önce hazırlanır ve web sayfamızda yayınlanır. Bu rehber öğrencilerimizin hangi gün hangi saatte hangi dersi alacakları, hangi pratikleri yapacakları ve sınavlara ne zaman girecekleri başta olmak üzere eğitim-öğretimle ilgili tüm bilgileri kapsamaktadır. Eğitim rehberimizin yayınlanması 2020-2021 eğitim öğretim yılında güz döneminde yüz yüze eğitim yapacağımız anlamına gelmemektedir.

Daha önce de sayın rektörümüzün duyurduğu gibi fakültemizde 2020-2021 eğitim-öğretim güz yarıyılı için hibrit eğitim modeli uygulanacaktır. Bu modelin nasıl olacağı, hangi sınıflara nasıl uygulanacağı hala eğitim komisyonumuzda tartışılmakta, öğrencilerimiz için en faydalı model oluşturulmaya çalışılmaktadır. Yakın bir zamanda da bu çalışmaların tamamlanıp sınıflara göre yapılacak eğitim modelleri üniversitemiz ve fakültemiz web sayfalarından sizlere duyurulacaktır. Yapılacak eğitim modeli ne olursa olsun eğitim rehberimiz sizlere yol gösterecek hangi tarihler arasında hangi dersleri alacağınız, hangi tarihlerde sınava gireceğiniz ve sınavlarda hangi konulardan sorumlu olacağınız konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Kısacası eğitim modelimiz ne olursa olsun öğrencilerimiz eğitim rehberimizde belirtilen konulardan sorumlu olacak ve sınavlar eğitim rehberimizde belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Sınavların yapılış şekli de daha sonra sizlere duyurulacaktır.

Pandeminin nasıl şekilleneceği ve seyredeceği tam olarak tahmin edilemediği için fakültemize il dışından gelip KYK yurtlarında kalmayı düşünen öğrencilerimize yurt başvurularını yapıp kalacakları yeri garanti altına almalarını öneririz.

Fakültemiz sınıflarında hibrit modele uygun olarak hangi eğitim şeklinin uygulanacağı en kısa sürede sizlere duyurulacaktır. Lütfen üniversitemiz ve fakültemiz web sayfalarını takip etmeye devam ediniz.

Sevgiyle kalın….

Sağlıcakla kalın….