Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencilerine Hastanede Bilgilendirme Semineri Verildi...

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2018-2019 yılının birinci sınıf öğrencilerine Fırat Üniversitesi Hastanesinde bilgilendirme semineri düzenlendi.

Hastane Konferans Salonunda düzenlenen bilgilendirme seminerine, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fatih Serhat Erol, Prof. Dr. Oktay Burma, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten, 1. Sınıf koordinatörü Prof. Dr. Ferit Gürsu, Fakülte Sekreteri Hilmi Yüksel ile birinci sınıfa yeni başlayan öğrenciler katıldı.

Programda Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Refik Ayten, Tıp Fakültesine yeni başlayan öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, hastane ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.