Fakültemizde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Fakültemizde 2017 yılının değerlendirildiği Akademik Genel Kurul yapıldı. Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Dekan Prof. Dr. Ahmet Kazez, Başhekim Prof. Dr. Refik Ayten, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Fatih S. Erol, ve Prof. Dr. Oktay Burma, Bölüm Başkanları Prof. Dr. Ziya Çetinkaya, Prof. Dr. Ayhan Doğukan ve Prof. Dr. Sinan Canpolat, Başkoordinatör Prof. Dr. İrfan Kaygusuz ile Fakültemizin öğretim üyelerinin katılımları ile gerçekleşen Akademik Genel Kurulda; 2017 yılında eğitim faaliyetleri alanındaki gelişmeler paylaşıldı. Toplantının devamında katılımcı öğretim üyeleri ile dekanlık yönetimi arasında karşılıklı fikir teatileri yapıldı. Tıp Fakültesi eğitim - öğretimi ve bağlantılı uygulama alanı olan hastane hizmetlerine katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'a teşekkür eden Dekan Prof. Dr. Ahmet Kazez katılımlarından dolayı tüm öğretim üyelerimize şükranlarını, iyilik ve başarı dileklerini sundu.