Üst Menu

User menu

Fakültemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nın Başarısı

12. SİNİR CERRAHİSİ DERNEĞİ KONGRESİNDE FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ GEÇTİĞİMİZ YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA YILIN EN İYİ ÇALIŞMA ÖDÜLÜNÜ KAZANDILAR.

Geçtiğimiz hafta Muğla’da düzenlenen 12. Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği Kongresi’nde, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından sunulan "Omurilik yaralanması sonrası ortaya çıkan güçsüzlüğün tedavisinde kullanılan yeni bir ilaç’’ konusundaki çalışma ile, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Bekir AKGÜN, Yrd. Doç. Dr. Sait ÖZTÜRK, Yrd. Doç. Dr. Gökhan ARTAŞ, Prof. Dr. Metin Kaplan ve Prof. Dr. Fatih Serhat Erol yılın en iyi araştırma ödülüne layık görüldüler. İsmi geçen öğretim üyeleri geçtiğimiz yıl Antalya’da yapılan 11. Kongrede de birincilik ödülü kazanmışlardı.