Haberler

F.Ü. KBB ve Baş-Boyun Cerrahisi 35. Sempozyumuna Ev Sahipliği Yaptı. Salı, Ekim 23, 2018 - 08:26

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı ve Fırat-Dicle Havzası KBB ve Baş-Boyun Cerrahisi Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen “Fırat-Dicle Havzası KBB ve Baş-Boyun Cerrahisi Derneği Bilimsel Etkinlikleri 35. Sempozyumu” Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde Elazığ'da yapıldı.

Fakültemiz Dönem-1 Öğrencilerine Elazığ ilinin tanıtımı yapıldı… Cuma, Eylül 28, 2018 - 11:37

Dönem-1 Öğrencilerimize İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi  Mustafa Demir Tarafından Üniversitemiz ve Elazığ ilinin tanıtımı yapıldı. Ardından üniversitemiz otobüsleri ile il merkezi panaromik gezisi gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dönem-1 Öğrencilerine “İyi Hekim Olmak” konulu seminer verildi… Cuma, Eylül 28, 2018 - 11:36

Dönem-1 Öğrencilerimiz Fakültemiz KBB anabilim dalı başkanı ve kıdemli öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Şinasi Yalçın tarafından “İyi Hekim Olmak” konulu seminer verildi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencilerine Hastanede Bilgilendirme Semineri Verildi... Perşembe, Eylül 27, 2018 - 09:00

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2018-2019 yılının birinci sınıf öğrencilerine Fırat Üniversitesi Hastanesinde bilgilendirme semineri düzenlendi.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 30. Dönem Mezunlarını Uğurladı. Cuma, Haziran 29, 2018 - 12:31

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 30. Dönem mezunlarını düzenlenen bir törenle uğurladı.

Sayfalar