TIP BAYRAMI KUTLAMASI Perşembe, Mart 18, 2021 - 10:43

Sağlığın her şeyden daha değerli olduğunun anlaşıldığı bu günlerde, ülkemizde insanın insana şifa olması gerektiğini bilen ve bunu özveri ile tüm dünyaya gösteren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramını kutlarız.

TÜBİTAK 1001 PROJELERİ Pazartesi, Ocak 25, 2021 - 15:58

Fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Haluk KELEŞTİMUR ve Prof. Dr. Mete ÖZCAN'ın yürütmüş olduğu projeler, TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Başsağlığı Pazartesi, Ocak 18, 2021 - 09:20

Fakültemizden emekli Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tevfik OZAN vefat etmiştir.  Hocamıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencilerine Prof. Dr. Murad ATMACA tarafından “Online Sınav Kaygısı” Konulu Sunum Yapıldı. Çarşamba, Kasım 25, 2020 - 12:50

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencilerine 24 Kasım 2020 tarihinde Prof. Dr. Murad ATMACA tarafından “Online Sınav Kaygısı” konulu sunum yapıldı.

Fakültemizin Dekan Ataması ve Kutlama Amaçlı Çiçek Gönderimi Hakkında Cuma, Kasım 6, 2020 - 14:34

Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE Fakültemize Dekan olarak atanmıştır. Dekan Yardımcıları olarak da Prof. Dr. Necip PİRİNÇCİ ve Prof. Dr. Ahmet KAVAKLI atanmıştır.

Fakültemizin Uzaktan Eğitim Toplantısı Yapıldı. Çarşamba, Eylül 30, 2020 - 13:17

Fakültemizin uzaktan eğitim ve sınav güvenliği toplantısı 29.10.2020 tarihinde Fakültemiz toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Başkoordinatör, Başkoordinatör Yardımcısı, Koordinatörler ve Koordinatör Yardımcıları katıldı.

Klinik Pratik Uygulama Eğitimi Toplantısı Yapıldı. Cuma, Eylül 25, 2020 - 23:47

Covid-19 küresel salgını nedeniyle 05.10.2020 tarihinde eğitim-öğretime başlayacak  olan fakültemiz dönem IV ve V öğrencileri için üniversitemiz senatosunca alınan karar gereği hibrit eğitim-öğretim modelinin uygulanması kararlaştırılmıştır.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Yemin Töreni Gerçekleştirildi… Perşembe, Haziran 25, 2020 - 11:07

Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında üniversite öğrencilerinin kep atma ve mezuniyet törenleri iptal edilmişti. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı mezun öğrencileri için mezuniyet töreni yerine, sosyal mesafe kuralları kapsamında yemin töreni gerçekleştirdi.

Sayfalar