Haberler

F.Ü. Tıp Fak. Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Türk Nöroşirurji Derneği Yeterlilik Kurulu Tarafından Akredite Edildi. Çarşamba, Nisan 25, 2018 - 15:00

Antalya’da düzenlenen 32. Ulusal Türk Nöroşirurji Kongresinde Fırat Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyelerine 5 yıl geçerli olan Türk Nöroşirurji Derneği Klinik Yeterlilik Akreditasyon belgesi yapılan törende dernek başkanı Sayın Prof. Dr. Şükrü Çağlar tarafından teslim edildi.

Yazar Naşide Gökbudak ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Talu Öğrencilerle Söyleşi Programında Bir Araya Geldi. Salı, Nisan 24, 2018 - 13:51

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında, Yazar Naşide Gökbudak ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu üyesi Gönül Talu öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi.

Asistan Akademisi (ASADEMİ) “Hekim Aleyhine Açılan Davalara Hekim Gözüyle Bakış” Salı, Nisan 24, 2018 - 11:45

Tıp Fakültesi Hastanesi toplantı salonunda 19.04.2018 perşembe günü Op. Dr. Samet BAYRAK tarafından Asistan Akademisi (ASADEMİ) araştırma görevlilerimize “Hekim Aleyhine Açılan Davalara Hekim Gözüyle Bakış” konulu konferans verildi.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı Öğrencilerle Bir Araya Geldi Çarşamba, Nisan 18, 2018 - 07:51

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında, Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı ve Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı öğrencilerle söyleşi programında bir araya geldi.

Akademik Becerilere Giriş ve Proje Eğitimi: TÜBİTAK Bilim Okulu Elazığ-2018 Pazar, Nisan 15, 2018 - 14:03

Fırat Üniversitesinde TÜBİTAK-2229 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında “Tıp Fakültesi Öğrencileri İçin Akademik Becerilere Giriş ve Proje eğitimi: TÜBİTAK Bilim Okulu Elazığ 2018” etkinliği düzenlendi.

Çocuk Cerrahisi DOĞU Toplantısı Pazartesi, Nisan 9, 2018 - 15:31

Koordinatörlüğü Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez tarafından yürütülen, “Çocuk Cerrahisi DOĞU Toplantılarının” ilki, Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde Adıyaman’da 7 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Asistan Akademisi (ASADEMİ) “Örneklerle Akademik Etik İhlaller” Cuma, Mart 16, 2018 - 09:37

Tıp Fakültesi Hastanesi toplantı salonunda 15.03.2018 perşembe günü Prof. Dr. Ahmet Kazez tarafından Asistan Akademisi (ASADEMİ) araştırma görevlilerimize “Örneklerle Akademik Etik İhlaller” konulu konferans verildi.

14 Mart Tıp Bayramı Fırat Üniversitesinde Kutlandı. Perşembe, Mart 15, 2018 - 08:07

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Sayfalar