Haberler

Fakültemizin Uzaktan Eğitim Toplantısı Yapıldı. Çarşamba, Eylül 30, 2020 - 13:17

Fakültemizin uzaktan eğitim ve sınav güvenliği toplantısı 29.10.2020 tarihinde Fakültemiz toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Başkoordinatör, Başkoordinatör Yardımcısı, Koordinatörler ve Koordinatör Yardımcıları katıldı.

Klinik Pratik Uygulama Eğitimi Toplantısı Yapıldı. Cuma, Eylül 25, 2020 - 23:47

Covid-19 küresel salgını nedeniyle 05.10.2020 tarihinde eğitim-öğretime başlayacak  olan fakültemiz dönem IV ve V öğrencileri için üniversitemiz senatosunca alınan karar gereği hibrit eğitim-öğretim modelinin uygulanması kararlaştırılmıştır.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Yemin Töreni Gerçekleştirildi… Perşembe, Haziran 25, 2020 - 11:07

Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında üniversite öğrencilerinin kep atma ve mezuniyet törenleri iptal edilmişti. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı mezun öğrencileri için mezuniyet töreni yerine, sosyal mesafe kuralları kapsamında yemin töreni gerçekleştirdi.

57. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu Pazartesi, Mart 9, 2020 - 08:05

07-08 Mart 2020 tarihinde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER)'in 57. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursu yapıldı.

Ohio State Öğretim Üyesi Prof Robert Stephens ve Dr. A.M. Abd El-Aty’dan Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalına ziyaret... Çarşamba, Ekim 9, 2019 - 14:41

Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Engin ŞAHNA ziyaretle ilgili aşağıdaki bilgileri verdi.

Ohio State Öğretim Üyesi Prof Robert Stephens  laboratuvarlarımızı ziyaret  etmiş ve bölümümüzde seminer vermiştir.

Sayfalar